Borghof Invest

Als zusterbedrijf van Curon ontwikkelt Borghof invest maatschappelijke vastgoedprojecten in nauw contact met overheden met oog voor omgeving.

Visit website
Real Estate

Over Borghof Invest

Borghof Invest is een zusterbedrijf van Curon dat zich toespitst op het ontwikkelen van maatschappelijke vastgoedprojecten, projecten met een impact op de omgeving en vaak in nauwe samenwerking met een overheidsinstantie. Scholen, een universitaire campus annex studentenrestaurant, woontorens, studentenkamers … behoren tot de scope van Borghof Invest. De ruime ervaring met en kennis van PPS-projecten binnen Konrad/Probis versterkt de positie van Borghof in deze. Borghof spreekt de taal van de lokale overheden en instellingen als geen ander.

Aan de Koning Boudewijnlaan in Hasselt ondergaat de Hoebanxkazerne weldra een complete metamorfose.  De site met de voormalige militaire kazerne, het internaatsgebouw en de sporthal maken plaats voor een studentencampus, een studentenrestaurant en het nieuwe faculteitsgebouw BEW van UHasselt. De plannen zijn ambitieus. De Elfde Linie NV zet in op een duurzame ontwikkeling waarbij ingezet wordt op een kwalitatieve huisvesting in de 274 studentenkamers dat het gebouw zal bevatten evenals een state-of-the-art faculteitsgebouw. Beide gebouwen zullen geïntegreerd worden in het Campuspark dat een groene verblijfsplek zal worden voor deze campus. Op vlak van energie wordt er voorzien in een KWO geothermisch energienet waarbij de gebouwen zowel verwarmd als gekoeld worden. De eerste werken zijn gepland aan te vatten in het voorjaar van 2024 om vervolgens vanaf medio 2025 opgeleverd te kunnen worden.

No items found.
Borghof Invest
hebben groeiambities.
Als je wil samenzitten met
Borghof Invest
om jouw bedrijf verder te laten groeien.
Laat ons gerust een bericht na.
Bedankt, we hebben uw bericht goed ontvangen.
Er ging iets mis! Probeer later opnieuw.

Jobs bij
Borghof Invest

No items found.
Heb je een businessvraag, een investeringsopportuniteit of een vraag?
Contacteer Konrad Invest